MENU (C)

FULL SENYUM SAYANG - SYAHIBA SAUFA 「Lirik Lagu」

Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku soyo tambah sayang (Haa-aa-aa)
Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan, ayo kita healing, uu-uu

#TikTok #sanderlei #shorts


FULL SENYUM SAYANG 「Lirik Lagu」 - SYAHIBA SAUFA

Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku soyo tambah sayang (Haa-aa-aa)
Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan, ayo kita healing, uu-uu

Bukane aku ora peduli
Tapi pancen kodemu angel dipahami
Ngomongo wae kabeh opo anane
Ben podo penake

Tak upayake kabeh penjalukmu
Tapi tulung ngerteni kahananku
Aku dudu turunan balungan gede




Sing turah warisane

Saben dino raimu peteng dedet
Marai sirah mumet, ati tambah ruwet
Kabeh ra kedaden
Yen diladeni iso geger geden

Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku semangat berjuang (Haa-aa-aa)
Ojo nuruti gengsimu
Jelas-jelas aku ndak mampu

Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku soyo tambah sayang (Haa-aa-aa)



Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan, ayo kita healing

Saben dino raimu peteng dedet
Marai sirah mumet, ati tambah ruwet
Kabeh ra kedaden
Yen diladeni iso geger geden (Geger geden mase)

Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku semangat berjuang (Haa-aa-aa)
Ojo nuruti gengsimu
Jelas-jelas aku ndak mampu

Oo, mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)


Ben aku soyo tambah sayang (Haa-aa-aa)
Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan, ayo kita healing

Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan, ayo kita healing
Ayo kita healing